Tilbage til Forsiden Diverse Aktiviteter Billedsektionen Lidt om mig selv Linksektionen
Karin Ananda


Efter en turbulent barne og ungdomstid sagde jeg til mig selv: Nu vil jeg lære, hvordan jeg får det godt!
Det startede en rundsøgning i bla. den alternative branche og kirkerne.
Jeg startede med at læse psykologi i min ungdom. Derefter kastede jeg mig over gestaltterapien, massage og andre psykologiske aspekter. Turen gik gennem krop og psyke indtil jeg syntes, at jeg manglede noget. Det fandt jeg – via det åndelige aspekt af mennesket. Det at mennesket består af både kroppen, energi kroppen, sindsstoffet, psyken og den mentale krop, visdomskroppen, og lyskroppen. At disse kroppe er nødvendige for eksistensen af den individuelle bevidsthed eller Atma som bebor disse. At vi alle er et med skaberen.
Jeg har haft mange spirituelle oplevelser, oplevet nogle tidligere liv og hvorfra jeg kommer. Jeg har fået det meget bedre og idag lever jeg med GUD/skaberen som min arbejdsgiver, arbejder sammen med forskellige hjælpere fra lyset og kærligheden med at løfte, vejlede og hjælpe mennesker med at blive mere bevidste åndelige væsener. Jeg er ikke med i bevægelser af nogen art.

Uddannelser/kurser: Psykologi. Dybdepsykologi. Exam. zoneterapeut herunder bla. kost, anatomi, sygdomslære, meridianlære, energipunkter. Drømme- og samtaleterapeut herunder bla. åndelig viden, energipsykologi, helhedspsykologi, vækstpsykologi, selvudviklingspsykologi. Voksenpædagogisk uddannelse. Healingskurser. Massagekurser. Meditation.


Erfaring: foredrag, kurser, grupper, klienter

Rejser: har rejst og været bosat i Indien, hvor jeg bla. har studeret de åndelige aspekter og mediteret.